FUCKING OCTOBER.

Det virker som om det var i går vi tente i peisen for første gang i høst. Vent litt….. Det VAR faktisk i går. Så hvorfor i helvette snør det nå da!?

Det er ikke det at jeg ikke LIKER snø, faktisk så elsker jeg det, men HALLO, jeg vil ikke ha snø på oppkjøringen min. (Neei, jeg sier ikke når den er.) Men det begynner å nærme seg…

Back to the point; i den skrivende stund, så sitter jeg med ”Julens” to beste. Mandarin og Vitamin well care. Hah, hvem prøver jeg å lure? Det er fucking OKTOBER, det skal ikke være snø i OKTOBER. Jule måneden kommer ikke før om TO måneder. DA skal snøen være her.

MmmmMmm

Det virker som om vi har hoppet rett fra sommer til vinter. Egentlig så har vi det også når jeg tenker meg om, men det var ikke det som var poenget! (Jeg sliter litt vist med å komme til poenget i dag…) Poenget mitt (Tror jeg) Var at denne vinteren kom alt for fort. Skal egentlig ikke klage, siden jeg begynte å handle vinter klær i mai, siden det begynte å snø igjen da, så sånn generelt, ligger jeg jo fint ann.

Heeelt, til det kommer til julegaver. Hva faen skal jeg kjøpe til folk å fe i år? Dere kan få en snøball! Hvis jeg i det hele tatt gidder å ta på meg skoene, jakka, hansker og lue for å gå ut å bøye meg ned, for å plukke opp kald og våt snø, forme den til en hard klump, for så å gå inn igjen med den, ta av meg jakka, skoene, lua og hanskene, for så å gi den til dere og si ”God jul.”

Nå var det ikke gøy å snakke om jul mer, så når er jeg liksom ferdig med det, så derfor vil jeg snakke om mandarinen min.

Mandarinen min er rund, oransje og…. Nei jeg gidder ikke beskrive den, hvis du ikke vet hvordan en mandarin ser ut, så tror jeg du burde gå og sjekke hodet ditt for noe hos en lege eller noe. Back to the point. Herreguuud, klarer ikke konse om noen ting i dag.

(Slik ser altså en mandaring ut, når den har fått av det oransje skrellet. Sånn, hvis du lurte liksom.)

Jeg hadde gledet meg til å spise denne mandarinen. Etter å ha skrelt den i en halv time (det er bare pyser så spiser det hvite skallet inni den, derfor pitler jeg det vekk) så skal jeg endelig spise den. Ikke bare er den begynt å bli hard, men den smaker dritt og spruter meg i øyet. Thanks alot.

Men nå vil jeg ikke skrive om mandarinen min heller. Derfor kan jeg kanskje skrive om NUGATTI KRUNSJ? Eller hvordan det skrives. En ting er i allefall sikkert, hiv skiven og ta frem skeien! Den var smuud. Smakte som smash, bare i bedre og rennende form. Haha.

Men jeg gidder ikke skrive noe mer om det, får det er egentlig ganske uintresant, alt det som går forbi (kryper kanskje..) hodet mitt.


Etter å ha glodd i veggen i fra klokken var 08.00 til klokken var 15.00 tok jeg turen til jobb og var der til 19.00 hvor jeg så ble hentet av den mystiske personen. Egentlig så ble jeg kidnappet mitt inne på senteret, men så kul som jeg er, giddet jeg ikke å skrike eller lage noe oppstyr om det. Den mystiske personen var den ikke fullt så mystiske mamma. Vi kjørte til Tante og dem og så på den nye hunden deres. Tror egentlig det bare var en ond plan eller noe for å få meg til å grine eller noe. VET DU HVOR UFATTELIG MYE JEG VIL HA HUND?

Kjøp en til meg.

Den var bare så alt for søt. Den heter………….. Husker ikke, men tror det var noe med X i. so cool.

Jeg har bare en teit katt, som tror hun er en hund.

Dette er Bells. Eller Bella, som hun egentlig heter. Hun har sånn 200 andre kallenavn, kaller henne relativt sjelden for Bella, men alt er relativt. Og ja, jeg er serriøs når jeg sier at hun tror hun er en hund. Hun tigger med mat bordet, blir klødd bakom øret, attacer whenever, whereever, Freser (greit, tror det begynner å ligne litt bjeffing.)

Tror hun har det itte mamma’en. Meg asså, visst du ikke tok den. Bells, I loooooove u. Hadde jeg turt, skulle jeg ha kost med deg, men jeg er litt for redd for å miste en arm eller noe slikt.

Ja åsså sånn BTW, bare for å «Oppdatere» litt. Vet ikke heelt hva det er, men det er visst nok noe vi skal gjøre på blogger osv. I morgen, blir håret mitt mørke brunt igjen.Jeg tok silver shampoo i det, (Takk til den jævla frisøren som ikke har peiling på hva han holdt på med!!!) og det neste jeg så, var at håret mitt er lilla. LILLA!

Tenkte at nå var det nok, er alikavell lei av å ha blondt, så nå går jeg over til brown beauty again. Har også tegn til «Skallet-het» på hodet mitt. FUN.

Beste var jo faktisk det faktum at når jeg kom til skolen i dag, så hadde jeg sleiket det lilla håret mitt bak i en liten dullt, så får jeg vite at vi skal ta klasse bilde, som skal i skole katalogen. Nok en gang; JEG HAR LILLA HÅR!?

FML.

Joda, vi stæsjet og fikset, og til slutt endte klassen vår opp med et bilde av «mannlige jenter» og «Kvinnlige gutter». Vi pakket på oss jobb bukser, dresser, verne briller, stropper and so on. Guttene var bare helt vanlige. Lamt.

Iallefall så tror jeg bildet ble bra. med puppene under haka, og sjarmerende smil, så tror jeg vi alle, innerst inne, sjarmerte seg selv. Ingen så har sett hvilket bilde det blir enda, så det tar vi på sikt.

Men nok om dette, nå gidder jeg ikke mer. Dette burde holde i flere måneder for dere!

hah, jeg ler av deg!

hah, jeg ler av deg!

//Milla

Comments are closed.