ER DET MULIG !?

Oh no you did’nt!?

Hvem faen gidder å stjele iPhonen min da? LOL. De stjal den på fredags kveld, det var jo sykt kos å våkne uten mobil….. Heldigvis fikk jeg den til bake i dag, av en kompis av en venninne, som hentet den av en anne kompis av han igjen, så hadde kjøpt den av en som «fant» den på festen. Fresht. Takk for alt liksom!

Ikke bare nok med at de stjeler den rosa greia mi, men de sender meldinger til randoms på kontakt listen min. Hvordan jeg vet dette? Og etter at ALT fra juli og frem til nå er blitt slettet? Jo du skjønner det at Læreren min……….

Lærer;  «Camilla, kan jeg få et par ord med deg på gangen?»

Meg; «jaaa?» tenker bare, hva gale har jeg gjort i dag da……?

Lærer; «Hva drev du på med i helgen da? Er det virkelig nødvendig?»

Meg, «Hæ!?» sto der som et forvirret loppelus å tenkte…

Lærer; «Du sa du hadde mistet mobilen din?»

Meg; «ja, noen tok den på fredag. Aner ikke hvor den er, håper bare jeg får den tilbake helt ok. hva da?»

Lærer; «Jeg fikk en meldingen av deg 04.45 hvor det sto masse. Jeg har selfølgelig gått til rektor med dette, for slik tolerer jeg ikke.»

Meg; «HÆ? hva snakker du om???» Skjønte ikke bæret, men hadde en hvis tanke om hva som kunne ha skjedd…

«Lærer; » Du aner ikke hva jeg snakker om?» jeg rister på hodet. «Ja, du kan jo få lese meldingen om du vil?»

Jeg grabber til meg mobilen, og får et sykt hakeslep. GRØSS Å GRU!

Meg; «DET har ikke jeg sendt! På den tiden lå jeg faktisk hjemme og såv, det er sikkert dem som tok mobilen som har skrevet!»

Lærer; «Ja, jeg tror også det. Håper du tenker deg om en gang til før noe slikt som dette kanskje igjen.»

Meg; «Ehm, det var ikke akkuratt som om jeg planla at noen skulle stjele mobilen min hller da……..»

Lærer; «Jeg forstår. Jeg tror du burde anmelde dette til politet.»

Meg; «Ja, det SKAL jeg gjøre. DU må virkelig ikke tro at jeg har slike tanker om deg, for det har jeg LANGT i fra…!»

Lærer; «Bra. Da har vi fikset dette. Hadet!»

Meg; «Jaa? Hadet?»

FYFAEN! Er det løye jeg ikke liker folk da? Neste gang jeg skal på byn skal jeg ikke ta med meg mobilen… Tror jeg skal snylte på andre. Eller kjøpe meg en DORO å bruke på byn……….

funker det …..

Heldigvis er mobilen min kommet til rette, og jeg lurer fremdeles på hva som er blitt skrevet til folk, så hvis dere har fått Skittne meldinger i fra meg på fredag/lørdag fra 00.00 og frem til i dag morges, BEKLAGER! Men det var faktisk ikke meg.

Ellers har jeg egentlig bare hatt en jævlig helg. Den var heavy, grusom og forferdelig trist!

Kondulerer så mye til Karianne, Linda, Anita, Rune, Thomas og Dag sigmund og resten av familien. Jeg tenker på dere, og tenner lys for alle som kjemper mot, eller har mistet noen av kreft.

Hvil i fred, Anne Bodil!

Jeg håper du har funnet fred, hvor du er nå. Er utrolig trist å tenke på at du har gått bort, slik som du har nå. Jeg kommer alltid til å huske deg, du var tross alt, reserve mammaen min. Dagmammaen min, og det vil du alltid være!

</3

//Milla

Comments are closed.