OH SNAP

lånt i fra www.weheartit.com

Vi sier det at «Kvellen e kje vellykka før strømpebokså e rakna». Helt sant. Eller?

haha, stor koste meg i helgen. På fredagen hadde jeg jente vors her, så gikk vi ut på byen å drakk oss super dritings å sjarmerende…………?

Renate og meg

På lørdagen samlet vi opp motet, og handlet litt mer å drikke, å drakk oss fantastiske. Bildene kommer ikke inn hit på bloggen.

I allefall så var vi litt over alt. Startet hos meg, fortsatte lengre inne på lande, så inn til byn, så videre til bygda, åså i hall elleve tiden på morgen så ble jeg hentet. Tror serriøst jeg sto i dysjen en time………

So sovnet jeg i 12 tiden, og ble vekket fem. tusen takk for det, MAMMA.  Hadde vært bedre om jeg bare fikk sovet vekk rusen, og slapp å bli bakfull, men neida. Mamma å pappa lagte fårikål til middag, så når jeg kjente lukten var jeg jo allerede spy klar, så det var rett før det rant over hos meg i går. Fantastisk.

Og i dag, har bare vært en chill dag. Jeg og June lagte romantisk middag for to. Denne middagen inneholdt penis pasta og ostesaus. MrrR.

Tok bilde, men det kommer ikke ut i dag. Er rett å slett for lat til å hente ledning.

Åså en ting;

Skal jeg farge håret mørkt igjen, eller skal jeg beholde det lyst?

lyst?

Mørkt? ps; Gammelt bilde.

//Milla

Comments are closed.