THE BLOND GIRL, AIN’T THAT BLOND

What goes around comes around.

Etter en helvettes uke (bokstaveligtalt.) så lysnet det litt. Har ikke lyst å gå innpå detaljer, men på fredag så avsluttet det. Jeg har fått LAPPEN! HAH, hvem skulle trudd det!? haha, visste jo egentlig at jeg fikk den da, si jeg skal bli lastebil sjåfør liksom…

Men ja, er heller ikke blond lenger. Har fått mørkt hår igjen, og trives, men savner i grunnen det blonde, jeg hadde jo faktisk en unskjuldning da.

Anyways; Jeg liker ikke folk. Husk det.

Jeg har aldri, kommer aldri, og vil aldri like folk. Bortsett fra når jeg er full. da ELSKER jeg visst plutselig folk. Skjønner ikke greia mi der….

Har også begynt å komme på noen idêer til tattoveringen min, men det vil jeg ikke skrive her, får tenk så skulle noen tenke det samme som meg? Og jeg vil heller ikke si hvor jeg skal ha den. Mest av den grunn at jeg ikke har peiling.

HVIS DU ER FLINK TIL Å TEGNE, KONTAKT MEG PÅ MAILEN MIN! Hagen@live.no

Takk på forhond? NÆÆT.

Jeg har også fått en del kommentarer i det siste om at jeg er blitt brutalt ærlig? eller frekk? Hva faen? jeg sier bare meningen min jeg. Enkelt og greit. Er ikke min feil at folk ikke tar det jævla hintet, og jeg blir nødt til å si det rett ut. Skyll deg selv.

se bort i fra at det ser ut som jeg er tjukk, og har en eller annen sykdom. Men jeg er altså verken tjukk, eller har noen som helst sykdom.

//Milla

One Response to “THE BLOND GIRL, AIN’T THAT BLOND”

  1. Cindy :) Says:

    Du har vunnet en konkurranse på bloggen, ta en titt på siste innlegg for å se hva du har vunnet og hvorfor ;)

    *KleM*