KOS !

Deilige dagen. Det pøser ned, virkelig pøser ned. Faen meg flom ute.  DEILIGT å komme hjem i fra skolen med gjennomvåte klær, sko and what so ever.

MEN

Har hatt en halv dag der jeg bare har kost. Tatt et «kleopatra» bad, med melk og honning. Sært, en del. Trodde egentlig det bare skulle være ekkelt og at det ikke skulle virke. (lover myk og deilig hud.)

Jeg er positivt overrasket. Var så sykt hærlig, og huden er super myk! Anbefales til alle.

Oppskriften på «Kleopatra» bad:

5 dl melk og 2 ss honning i bade vannet. For å gjøre det ekstra kos, skjær opp to sneier agurk til øynene (har ikke peiling på hva det skal hjelpe mot, men gjorde det fordeom.) og etter du er lei av agurk, les Costume eller et annet kose blad.

Høsten er kommet, og det er kose tid. kos, kos, kos!

kos

såååå, hva faen skal en ta seg til når det regner!? Er faktisk ingenting å ta seg til, bortsett fra kos innendørs. Men hvem har tolmodighet til å ligge i et varmt badekar lenge!?

Jaja, jeg gidder ikke mer. Jeg skal KOSE meg med tv’en litt til, så skal jeg såve. mmmMmmm…. KOS!

Q: hvor mange ganger har jeg sagt kos? :-)

//Milla

Comments are closed.