VERDENS BESTE PAPPA!

Nok en gang er jeg blitt krøpling. Eller……? Kall meg hva du vil, jeg klarer verken å drikke, spise eller snakke. Good job!

Oppdatering? Tja, kanskje. Ble opperert på mandag. Fjernet mandlene. Så nå er jeg egentlig bare retard og klarer ingenting selv. Sterke smertestillende som gjør at jeg ikke kan kjøre bil, og som gjør at jeg blir kjempe trøtt. Flott det.

Jeg er også blitt 18! Voksen nå, eller stor jente som jeg vil kalle det. Hadde verdens beste bursdag. Feiret med kake på skolen <3 Tusen takk til dere som kom med kake og 18 lys til meg ! Var utrolig søtt. Og etterpå var jeg hos Mads, som lagte noe mat lignende til meg og Iris. Så gikk vi og møtte Marianne, Elin og Sandra ! (Det er dem som bor i Sverige, som besøkte meg) Hærlig. Etter dette gikk vi på kaien, og jeg drakk min første lovlige øl til maten. hoho. Sikkert lite interessant for dere.

Men egentlig så gidder jeg ikke å skrive mer om opphollet fra dem kom til den dagen de reiste. De var her en uke, og vi fikk bare festet to/tre dager pga dumme skole.Var skikkelig morsomt når de var her. Og blir sikkert enda kjekkere i oktober, når vi reiser til London! (Håper virkelig at det blir noe av.)

Og nå MÅ jeg rose min kjære pappa. Jeg vet ikke hvordan jeg skulle fungert uten deg. Og det du gjorde i dag (og i fjor…) var helt fantastisk! Han bestilte nye UGGS til meg! (okeeeeeei. Egentlig så var det jeg som bestillte, men han betaler!)

Lovely !

<3

Hva skulle jeg gjort uten deg Pappa? <3

Men nok om dette. Kommer helt sikkert litt mer syting om halsen min senere. Good night.

//Milla

Comments are closed.