TRY KEEPING UP WITH ME

try to keep my head from spinning
too much to drink – not making sense
been a while since I’ve been with someone new
but I can’t stop the way I’m feeling
 – Katy Perry, Use your love

Dagens lille hodespinn? Vet ikke, bryr meg ikke.

Oppdatering? Hva er det? hoho .. Joda, jeg har masse å fortelle, sånn egentlig, men om jeg vil si det her er en helt annen sak.

På tirsdag, den 31 August så blir jeg 18 år gammel. Jiiz.. Endelig voksen? Hah, jeg slekter alt for mye på pappa til å noen gang bli voksen. Men det var bare det lille av dagen som er spennende, sånn egentlig? Marianne, min venninne som forlot meg i Norge når vi skulle begynne i 5 klasse (selvsagt min bestevenninne .. ) Kommer på besøk til meg på 18 årsdagen, og drar med seg Elin og Sandra! Dette har jeg skrevet før, I know, MEN nå viser det seg slik at jeg er ferdig på skolen halv et, så er det rett på vinmonopolet handle noe drikke (alt for å vise id ;) )  Så bærer det ned til kaien med mine mange venninner og spise god middag og drikke min første lovlige øl! hoho, spennende, eller hva? Jeg vet, du bryr deg ikke, men innerst inne gjør du det likevell.

Og jaa, ny oppdatering;

Meg of Cecilie

Jeg er blitt blond og fått piercing i tungen. HOHO! Eller, blondt og blondt… Tok silver shampoo i idag, hadde det i en time, og nå er det blondt/grått.  Hvor kul er ikke jeg da?

Jeda, gidder ikke å oppdatere dere med noe annet. Andre ting er faktisk private, for ja, jeg har et liv.

– Milla

Comments are closed.