18 år, OPPSKRYTT ELLER IKKE?

For dere som ikke tror det, så tar det faktisk på å bli «voksen». Endelig blitt 18, og lommeboken får kjenne det.

Har kjøpt min første bil, en Skoda Felicia. Ja, det høres veldig… jeg vet ikke. Lamt ut? MEN. Den er faktisk døds søt, og rød! Den skal bli bedre da, skal polere den med lakk rens, slik at fargen blir bedre, få sotet bak rutene, få meg sub og forsterker og bytte sete-trekk. Først av alt. Resten tar jeg senere, når jeg har råd………

Og jeg har betalt min første rekning. Omregistrering av bilen vell og merke.

Fant også ut at jeg var ca blakk idag. Det var jo ikke flaut i det hele tatt å stå i butikken og skulle betale noe, og fant ut, der og da, at jeg er blakk. Hadde 18 hele kroner igjen på kontoen. SMART. Jeg hadde liksom bare nesten 3000 på kontoen på lørdag, og nå er jeg tom. Fant nettop ut hvorfor kontoen var tom, og det var i bunn og grunn pga shopping på lørdag. Heeh, er bare litt flink til å bruke penger. Lover.

Anygays ………………

Bilen min <3

Søt eller hva? DET hadde du ikke trodd om den.

Ja åså sånn btw, Har endelig fått meg nytt kamera. Se det flotte bilde jeg tok av rosene jeg fikk :) <3

Alt for fine roser ..

Trykk på bildene, så blir de større.

HVA SYNS DU OM BILEN MIN?

//Milla

2 Responses to “18 år, OPPSKRYTT ELLER IKKE?”

  1. iris Says:

    du e oppskrytt :D:D

  2. millaofc Says:

    neei . (