OPPSUMERING

Hvem faen kastet pannekakene mine!?

Faen meg ingen mening i å gjøre det. Har sett frem til å spise pannekaker i hele natt, å når jeg kommer til kjøleskapet blir jeg bare nødt til å gå berserk, fordi pannekakene ligger i bosset. Hvem gjør slik med meg? :/

okei, oppsumeringstid;

sommer, jobb, ferie, Kristiansand, Pink konsert, Stavanger, Piercinger, Hyttetur på gjerstad, opphovnet tunge, munnsår, hodepine, kramper og pannekake. Der har du min ferie sånn ca. Gidder ikke å utdype meg her om hvordan alt har vært, men noe jeg skal utsype meg om er tunge piercingen.

Hvem skulle trodd at det skulle være vondt? Selve piercingen gjorde ikke vondt, men etterpå jeg hadde tatt den hovnet den sykt opp og jeg klarte ikke å spise skikkelig mat på en uke. Levde på babymat og suppe, og gikk ned noen kilo :) Men i allefall det var ikke det jeg skulle frem til, det jeg skulle frem til var …..ehm.. Husker ikke.

JODA! jeg har hatt piercingen i to uker nå, og i forgårs hovnet tungen opp igjen, og nok en gang sliter jeg med å spise. Jeg savner pannekaken min……………..

HVORDAN HAR DIN FERIE VÆRT?

//Milla

Comments are closed.