PINK KONSERT – TIDENES BESTE!

Var helt utroligt. Var på Odderøya live , og var en del av Pink’s » the funhouse summer canival tour».  Var helt sykt. Var så mye bedre enn hennes tidligere konsert i Bergen i 2007 tror jeg …..Syns det og var bra, men dette tok helt av!

Jeg og Renate, en god venninne reiste til Krstiansand i går i et tiden, og kjørte i nesten 5-6 timer.  Når vi endelig var fremme, og kom oss til konserten, sto vi helt fremme. Fantastisk! Den dama der er rå.

Sto helt fremme og tok oss helt ut! Alkohylene rant innpå, og et bedre show skal du lete lenge etter. Har desverre ingen bilder, pga glemte kamera og mobilen min har en liten streik atm. Så Renate tok bilder og filmet, så bildene kommer sikkert i morgen eller en annen dag.

Dette må være en av di beste konsertene jeg har vært med på. Verdt alle pengene, og fikk i tillegg en skikkelig jentetur med Renate. Hvor kos er ikke det!? :-D

deesuten så blir det en jente tur til på fredag! Jeg, Renate, Karianne og Cecilie skal til stavanger og pierce oss! Blir sikkert en del shopping også ………….. hoho!  Blir bare en og en halv time i bil da, så er ikke så gale.

Så spørsmål;

HVOR TROR DU JEG BOR? og HVOR TROR DU VI SKAL PIERCE OSS? ;)

//Milla

2 Responses to “PINK KONSERT – TIDENES BESTE!”

  1. Cecilie Lindanger Says:

    Jeg tror du bor på førland, og tror at dere skal pierce tunga : D

  2. millaofc Says:

    haha, de va jo kje gøy : (( haha :-D