FOR EN DAG!

Er serrisøst i lykkerus. Vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg, er ikke trøtt en plass, å vil bare ut å feste! gud, det hørtes så mye bedre ut i mitt hode.

I dag har forsåvidt vært en travel dag. Har egentlig ikke det, men jeg har fått gjort så sinnsykt mye. Har kjørt rundt hele verden føles det ut som. Har hentet hair extentionet mitt, gått tur, bestillt billetter til P!nk konserten som er i helga, hentet billettene, farget håret helt lys blondt, tatt sol and so on. Kom akkratt in dørene, så kjenner at det skal bli hærligt å såve, selv om jeg har mest lyst å fly!

Og dessuten har jeg verdens beste venninne! Hun bor i sverige, og overrasket meg noe så sinnsykt sist uke. Hun ringte å sa at hun å to andre venninner skulle komme å besøke meg på 18 års dagen min! Can’t wait! Love u Mary <3

haha, meg og delvis Marianne i julen :)

to av søtingene som kommer å besøker meg ! ;D

Gleder meg! Har ikke ord !

//Milla

2 Responses to “FOR EN DAG!”

  1. Marianne&Elin Says:

    We love you to! Snart kommer vi, iiiiiiii :D

  2. millaofc Says:

    guddie ;D haha
    Jaa, komme bli så bra ! :-D <3