HVA ER DEN BESTE MEDISINEN MOT FORKJØLELSE?

jo, det skal jeg si deg. GAMMEL DANSK.

HVOR mye snørr er det egentlig plass til i en nese? Begynner nesten å tro at det er hjernen som renner ut, men det kan være de shottene med gammel dansk jeg nettopp tok, som får meg til å tro det.

Tiltross for at jeg er blirr forkjølet, så har jeg begynt å trene igjen.  Var på styrke trening i går, og hadde gym i dag. (HAHA, jeg har gym!) neida,joda. Jeg hadde faktisk gym, OG gjorde en innsatts. Bare for å skryte litt, så nå er jeg en del gangsperr. Au.

jadaaa, men har ikke noe mer jeg vil skrive her, har faktisk et liv utenom bloggen.

//Milla

2 Responses to “HVA ER DEN BESTE MEDISINEN MOT FORKJØLELSE?”

 1. Malin Says:

  Hei :) Først og fremst vil jeg bare takke for at du kommenterer på bloggen min når jeg er så innmari sløv til å kommentere tilbake. Og nå som jeg omsider tar turen innom (har vært her et par ganger før da tror jeg/håper jeg, hehe) ble jeg såå glad når jeg så du hadde linket til meg og greier. Så koselig gjort!

  Sånn bortsett fra det: Mamma pleide alltid å varme opp melk og ha oppi en del honning, er ikke supergodt.. men det hjelper. Repsils er også greit. Om du vil få ut litt snørr kan du koke opp litt vann, ta en håndduk over hodet og bøye deg over kasserollen og stå der til du ikke klarer mer. Da får du i det minste puste litt etterpå i og med at dampen sørger for at snørra renner ut ;)
  Er jo en stund siden du skrev dette, så håper du er i bedre form nå :)

 2. millaofc Says:

  haha, jeg måtte jo nesten det ;p leser bloggen din regelmessig så :-)

  Takk for gode tips, blir nok nødt til å teste ut den damp dingsen, influensaen har tatt meg nok en gang ..
  Kanskje jeg burde ønske med et nytt immunforsvar til jul? :-)