ROSA, JEG LIKER BARE TING HVIS DE ER ROSAAAAAAA!

Hva sa du, sa du grønn? Nei jeg sa rosaaaaaaa.

Rosa mini pc <3, rosa iPhone <3 Rosa one piece <3

Got to love it. Mangler bare en rosa bil nå, så hadde jeg vært Barbie! ånei ..

Iallefall så så er iris (www.Iriselin.blogg.no) voksen pike i dag! Gratulerer med 18 års dagen Knullvang! Have fun, go wild :-D <3

Haha, lett har jeg verdenes råeste gave til deg. du kommer til å hate det, å så kommer du til å hate meg, så jeg vurderer veldig sterkt å gi deg noe annet, but then again, det er snart jul, du får kanskje ikke gave alikevell… ( I still love you….)

ja, å herreguuuud! Kjenner du noen horer i New Orleans? Ikke? Ikke jeg heller, men jeg har visst bilde av tre av dem. Fra horehuset «Litle Darlings» elns. LER! Eller, teknisk sett så er det ikke JEG som har bildene ….. det er foreldrene mine, som gikk forbi. guuud som jeg ler. Busted :-)

Skal virkelig holde meg for alle kommentarene jeg har om det bilde, tror rett å slett det ikke egner seg til å komme ut her på bloggen, folk kommer vell til å bli så proviserte at jeg kommer til å bli slaktet som en saue lever til slutt.

But then again ………….

Jaja, ny dag, nye muligheter? Bull shit! Horene gjør jo bare det samme om å om igjen. De knulle gamle, ekle mann folk (sikkert gamle damer også) får betale får å oppfylle alle fetishene til pedofile narkoelskende mannfolk. GrrR, for et flott «yrke». Jeg hadde rett å slett vært flau. Og på dette bilde så står de i dør opningen utanfor, i bikini/undertøy, (sikkert rett før de kler seg nakne vettøøø) og bare glor ut i gatene etter nye offer de kan smitte med HIV å AIDS å alt mulig dritt. Selvfølgelig måtte det være negrer som var horer der, og bedre så de ikke ut. Heldigvis for  dem, så er jeg aaaalt for lat til å ta bilde, av bilde med mobilen,  får så å slenge det ut å le litt av dem…

But then again….

Neida, fremdeles for lat. og jeg gidder ikke å se igjennom 500 bilder, får å finne et bilde av tre horer. Jeg kan jo heller bare ta turen til Copa en fredags kveld, når det er 16 års aldersgrense, og se på alle de «flotte» ungepikene, med kløfta under haka, utringingen på knerne, og kjolen som forsåvidt ikke dekker ræva. Nydeligt syn.

Så hvis du er en kåt gutt/mann, gå til COPACOBANA i HAUGESUND en fredags kveld, når det er 16års aldersgrense. Jeg er sikker på at hvem som helst (nærmest) stiller opp, for å oppfylle dine krav/fetisher.

Neida, nå var jeg i grunnen litt stygg å greide alle fjortiser under samme kam. Vi har jo selfølgelig de jentene som sniffer glade på jente doen på ungdom skolene og blir så høge at de tisser på seg, i skoletiden! Haha, gammel sak, but still, so hilarious.

Neida, nok om gamle minner, og fjortisser nå for tiden.

Jeg må nesten legge meg, skal kjøre hime i fra klokken 6 (!!!) i morgen tidelig, skal på utplassering, før jeg skal på jobb klokken fire, til halv 10. Har en følelse av at dagen i morgen kommer bli sykt lang. Og heller ingen alkohyler på meg i morgen (Siden jeg er en hobby alkoholiker, som de så fint kaller meg), så det får jeg nesten ta igjen på lørdag etter jobb!  Drikke meg så sjarmerende, at jeg sjarmerer meg selv, og er bakfull helt frem til neste søndag. Hell yeah!

HI! I’M BILLY!

 Fant ikke noe bilde av meg, så da ble det Billy. Ser du hva han er elleeeeerr?

Trodde ikke det nei. God Natt

//Milla

4 Responses to “ROSA, JEG LIKER BARE TING HVIS DE ER ROSAAAAAAA!”

 1. Martine Says:

  Hahaha, du kan skriva mye jenta :p men e litt sant i npe av de du skriva, bare at de hette copacabana btw (A) haha, you go girl

  but then again…

  kor jobbe du? fremdeles på den aksdal vei kro elle ka de va? hehe

  but then again….

  neida (A) haha, snåle du ;D kosa deg på utplassering å på jobb i heljå ;D

  xoxo

 2. iris Says:

  hahah vil eg veta??
  men takk babe <3

 3. millaofc Says:

  haha, never ! :-D
  bare vent te jul! Kanskje du får noe då ;) hoho

 4. millaofc Says:

  haha, ett fett ka de hette, går får de samma ;p
  Nope, slutta på kronå får gått over et år si :p Jobbe på meny i Aksdal (H) hoho, står i kassen å kokkelure ;p