BLÆÆÆH. …..

JEEZ, er det virkelig mulig? Jeg var ute i går, hadde de jævlig morsomt osv, men noen ting var mindre morsomme enn andre.

sætaaaaan ............

Har så sykt vondt ! Enten så har jeg bristet den eller så er den bare jævlig forstuet. Klarer nesten ikke bevege tommelen…

så sykt vondt!

Klarer nesten ikke å gå. Ser ut som en krøppling….

Og bare for å syte LITT mer;

Jeg har kanskje kyssesyken. GØY. næt .. Skal ta blodprøve på tirsdag for å finne det ut. Sikkert derfor jeg har vært syk nå i så mange måneder. jaja, nok syting for i dag, har heller ikke noe annet å komme med, bortsett fra at FYFAEN jeg er så dårlig.

//Milla

2 Responses to “BLÆÆÆH. …..”

 1. janning Says:

  Usj, det dær så vondt ut!

  Kyssesyken er noe dritt, jeg har hadd fire kjærester som har hadd det, og en venninde. Men jeg blir ikke smittet! :D Er så takknemmlig for at jeg er imun!! Det ser helt forferdelig ut…:( God bedring!

 2. millaofc Says:

  haha, ja, det var sykt vondt også;p
  Tror ikke jeg hadde kyssesyken, for legene ville ikke teste meg, såå guess I’ll never know ;) hah
  Heldig du da som er immun. Hoster noen i nærheten av meg kan jeg ikke aent enn å forvente å bli dau syk dagen etter ;p hha