FLYTTE ELLER BO HJEMME?

Klarer faktisk ikke å bestemme meg.

Jeg har det jo fantastisk flott her hjemme med mamma & pappa, men tanken på en plass for meg selv, er helt syk. Endelig et privat liv, endelig et sted jeg kan kalle mitt, endelig kan jeg ha det slik som jeg vil ha ting, pynte slik jeg vil, feste slik jeg vil, gjøre hva jeg vil. Vil rett å slett kjenne mer til den «fridommen» så en får.

MEN, det er alltid et men. Flytter jeg for meg selv, har jeg ikke råd til festing, shopping osv. Bor jeg her hjemme, får jeg ha fester, jeg har penger, jeg kan shoppe, jeg får låne bilen når jeg vil, så jeg faktisk kommer meg ut sivilisasjonen.

Herreguud. Valget er jo egentlig skam lett! Men, jeg er ikke alene. Ingen privat liv, ikke noe sen hjemkomst. Vet godt hva det fører til, har tross alt bodd her i 18 år, snart.

Skal jeg bo hjemme må det være på kompromisser. Ikke noe «Du får ikke gå ut før du har ryddet rommet!» Jeg er 18 år, ikke syv.

Okei, dette må være de dessidert KJEDELIGSTE innlegget jeg NOENGANG har skrevet. MEN, det måtte utav mitt system.  Hva syns du jeg skal gjøre ?

//Milla

2 Responses to “FLYTTE ELLER BO HJEMME?”

 1. Majaa Says:

  Vennen min.
  Detta e et jysla enkelt valg ^^,
  BLI HIMA SJÅ BJØRN Å ELIN!!

 2. millaofc Says:

  haha, ja, det er i grunnen det. Derfor jeg valgte å bo hjemme ;)
  Men har du sett noe om bilettene til Alan Jackson du ? ;)