DAGEN I GÅR, OG LITT I DAG !

Sånn helt serriøst. Har ikke kost meg så mye på lenge.

Begynte dagen med litt skole, etterfulgt av solarium, etterfulgt av skole igjen. Etter skolen gikk jeg til trening, eller sprang maraton med høye hæler om du vil. Etter trening var jeg på restaurant med hærlige Madeleine og fikk unnagjort litt shopping……… Etterfulgt av Kino med Superkule Malena.

Madde som spiser, mhm, kinamat :)

fisken :)

                                                                                           Haha, jeg ser ut som en fisk !

Heh, Madde ville kjøpe seg en gullfisk, så vi gikk innom en dyrebutikk, så så vi disse. Stakkars, alle ble jo voldtatt av ene rotten .. haha, litt søte var de da ..

ittepå blei ann rapa : (

 

Trykk på bildene for å få dem større :)

Ja, og HALLO! Jeg har bare så glemt å skrive dagens store hending på søndag!

Var på hytten, åså alltid når jeg ikke gidder å gjøre noe, så går jeg for å fiske. Like spennende hver gang og se om jeg får fisk, selv om det ikke er det, det handler om når jeg er å fisker. Jada, dere trenger ikke å forstå det, får det var så ikke poenget i dette.

Iallefall så fikk jeg en fisk på kroken, og i full panikk så dro jeg den opp, noe den så absolutt ikke likte, fordi når jeg tok rundt den, bæsjet den på hele meg! Så jeg drepte den jeg.

Joda, så det. I dag har jeg hatt fri, og jeg var opp klokken 11, og kom meg til sykehuset, hvor jeg blottet meg for en dame, en hvit mann, og en mørk mann. Wuhuu, så skoi det var. Var iallefall supert når jeg fikk blå gele på hele magen, og på hele halsen.

Så etterhvert når jeg kom hjem, har jeg pusset krom på lastebilen, siden vi skal på storbil messe til helgen, syns vi dette var veldig viktig. Etter dette lagte jeg middag. Bacon surret kyllingfilet med brie, ris og en god salat. Herregud hva jeg er flink.

Nå skal jeg vell i grunn ut å pusse litt mer, føler meg som en neeeger.

Hva skal du i dag ?

//Milla

4 Responses to “DAGEN I GÅR, OG LITT I DAG !”

 1. iris Says:

  bildene vise kje :o

 2. millaofc Says:

  ååhr, stress ! ;o

 3. Liridon Gashi Says:

  Jeg fant sangen du likte (: Den fra stabburet leverpostei vettu :)

  Sangen heter «Something Amazing» og er laget av Meme Love, kos deg:)

 4. millaofc Says:

  åå ! haha, ja jeg fant ut hva den heter etterhvert, sendte email til stabburet. Holdt sånn helt serriøst på å klikke for meg .P haha
  Men tusen takk iallefall ;D