HA DÆ VÆKK DITT SPØKILS, Æ LIK IT LAKEN !

«TAXIIIIIII!; Mental house, RIGHT now.»

Serriøst, jeg mener det. Nok er nok.

Jeg tror selv at jeg begynner å blir gal, eller bare alltid har vært det, men dette topper det hele.
Vet ikke helt sikkert om jeg har blogget om dette tidligere, så jeg gjentar meg selv.

Jeg tror på spøkelser, det har jeg alltid gjort, og jeg mener det når jeg sier at jeg har opplevd det.

Vi har et helt nytt hus. Ble lagt rett før jeg kom til verden, og det var mamma å de som fikk det lagd. Huset burde være i skjønneste orden, og det er det forsåvidt også.

Jeg har opplevd tv som skur seg på, selv om kontakten ikke er i, playstation & tv som går berserk, nøkler som dette i fra taket ( og NEI, det er ingenting i taket som kunne ha holdt det oppe…) jeg har også opplevd lamper som blinker (ikke sant ASTRID?, ovn som velter, ting som blir flyttet på and so on.

Jada, jeg høres gal ut, jeg vet det selv, så dere trenger ikke en gang å kommentere det. MEN til mitt forsvar, så er jeg ikke den eneste som har opplevd dette. Astrid, min personlige Jacob Balck. (Noen som hun har en stoooor crush på, til tross for typen, haha .. ) Hun har vært her når ting som dette har skjedd, så jeg er ikke alene om det, og hun får ikke lov til å benekte fakta.

BENEKTER DU FAKTA ELLER!?

MUMPHI likte heller ikke spøkelser.

Anygays;

Har skjedd lite og masse den siste tiden. Ting jeg ikke vil nærmere inn på, og ting jeg bare vil skrike ut, men gjør det ikke fordi jeg er en god person. KJEFT TIL ALLE DERE SOM HAR NOE Å SI OM DETTE. haha

I går kom mamma og pappa hjem i fra Bremen, som ligger i Tyskland. Og mamma, så søt som hun er; MILF! Jeg slekter på henne vet dere ;) Oi var så ikke det jeg skulle frem til, poenge var at hun hadde kjøpt en rull med snus til meg. Jada, jeg visste om at hun skulle kjøpe til meg, men det var bare så sykt hærligt og se ti bokser i kjølen våres.

Lovelii ..  Jada, nå kjører vi to ii’er, siden jeg er så sykt tøff.

Jada, dagen min i morgen ser slik ut:

-stå opp
-gjøre meg klar visst det er mulig ?
NEIDA, dere skal ikke få alt i detaljer.

skal på skolen, ta sol i solarium, tilbake til skolen, så trene med mamma, så til byn og møte Karina, hvor vi skal bitche om alt som faller oss inn. GIRL POWER! så vil jeg på kino, Robin Hood. Elsker disneyen, se den «virkelige» filmen ..
Så skal jeg hjem og se charmed, og busselalle, viss spøkelsene ikke angriper tv’en min IGJEN. 

Tenkte at jeg like gjerne kunne slenge ut et bilde av Meg og Iris, siden jeg tilbringte natten min med henne i går. PrrR.

Og ja. Jeg har byttet blogg side. Går for denne. Her kan jeg iallefall bruke sånn halvveis normalt bloggnavn, og ikke teite www.thesecretlifeofmilla.blogg.no LOL. Men sletter ikke den da.

Men klokken den tikker den, den er 02.05 akkuratt NU, og jeg skal opp om 3 timer og 55 min, rekne selv bitch, det gidder ikke jeg.

gnight.

BWT; hvordan legger vi ut youtube clip’s her? Fatter ikke dette jeg.

//Milla

4 Responses to “HA DÆ VÆKK DITT SPØKILS, Æ LIK IT LAKEN !”

 1. Robert Says:

  Koselig at du valgte blondie, angående youtubevideoer så sjekk: http://blondie.no/2009/02/27/bloggeskolen-for-blondiner-video/ enklere blir det ikke :)

 2. millaofc Says:

  åå, tusen takk for det ;) Så akkuratt på de sidene der : D

 3. astrid black Says:

  notice the name bby !

  joda, jeg kan og vil bekrefta at huset med camilla i er og forblir huset med spøkelse i … jævla drittmann/onge/dama som ikke lot meg og camilla sove hver for oss ein kald sommernatt for noen år siden !

  uhu, tudeluu :)

 4. millaofc Says:

  haha, så sant så sant . Skremmanes greier så herje i huse mitt ;o
  Hållt sånn serriøst på å basja på meg i går. creepy shit .. Sant fra Black ? ;)