YOU WANT A PIECE OF ME

Ja, jeg tester bare ut noe nytt. Vet ikke helt om jeg skal forholde meg til Blondie.no eller blogg.no. Er egentlig på blogg.no – www.thesecretlifeofmilla.blogg.no, men tenkte jeg skulle teste ut noe nytt. Kommer ikke til å slette den andre bloggen min, selv om jeg bestemmer meg for denne.

Jeg kunne ha begynt med å ha fortalt noe om meg selv, men det gidder jeg rett å slett ikke, for vil dere finne ut hvordan jeg er, får dere enten følge med på denne bloggen, eller gå innom min andre blogg. Eller bare velge begge to da, ser ikke grunnen til at du ikke skal ville det. Jeg er jo så utrolig  sexy, alle vil jo ha en bit av meg.

Det kommer mest sannsynlig ta litt tid før jeg setter meg inn i dette, det er også en av grunnene til at jeg bleiker håre mitt blondt i morgen, fordi jeg føler meg dum, og kan være utrolig treig til tider.

//Milla

Comments are closed.