HOWDY

Har forsåvidt hatt en ganske bra dag. Alt har gått slik som jeg vil, og bedre blir det; Jeg trenger ikke stå opp før syv- halv åtte i morgen.

Jeg sover hos Iris i natt, som bor to minutter i fra skolen min. Bokstaveligtalt. Og siden jeg sover her i natt, og vi ikke kom på denne ideen før klokken var fire eller noe slikt i dag, så har jeg ingen klær meg meg, så i morgen blir det blotting på skolen.

Jeg har en bh på meg som klarer ikke helt å bestemme meg er enten for stor eller for liten. Passe gjøre den omtrent ikke, får puppene mine hopper ut og sier «HOWDY» annen hvert minutt. Og jeg låner klær av Iris, som passer, men det er dyp utringing, så gled dere. Jeg skal blotte meg.

også er jeg sykt missunnelig på Iris. Hun har døds svære pupper, og jeg har små. See the picture?

Iallefall så blir det en chill dag i morgen, vi skal ha gym de to første timene, og jeg kan ikke delta fordi jeg ikke har gym tøy. HAH, akkuratt som om jeg kommer til å ha gym dette året. Har ikke hatt en eneste gymtime dette året, pga sykdom. Hoho, har faktisk ikke skulket.

Så blir chill i morgen, åså etter dette skal jeg ha «ekstra» undervisning med ene læreren og en annen elev, bare for at jeg henger etter, og ikke skal ha bil teori, slik som resten av klassen. Etterpåklatt, jeg? Aner ikke hva du sier.

Er ferdig halv ett i morgen, så skal komme meg hjem og ta på meg noen andre klær, for jeg kommer sikkert til å bli lei av å gå rundt å blotte meg, sååååå… hah, aner ikke hva jeg skal skrive. Er ikke kommet helt inn i dette etter sist blogg-periode.

Egentlig så bare stresser jeg litt rundt på denne pc’en for å finne web cammet, fordi jeg låner Iris sin ROSA mini pc. Jeg vil også ha. HAHA, bare litt missunnelig i dag. Lover.

gikk det?

jaja, hvis det ikke gikk, så synd for deg !

//Milla

One Response to “HOWDY”

  1. adjustable dumbells Says:

    What a good blog you have here. Please update it more often. This topics is my interest. Thank you. . .