IS & PARACET, FINE MEDISINEN <3

Ooops, lite blogging for tiden. Ikke det at jeg har så fantastisk mye jeg har lyst å dele da.

Bortsett fra dette da. Han er jo så nydelig!

I går var jeg hos legevakten etter jobb. Opphovnet mandler er noe dritt! Gjør sykt vondt, å klarer nesten ikke å spise eller drikke noe. Må bare tenke positivt på det, fordi nå blir det minde snacks på meg, og jeg har ca sluttet å drikke brus. Flink jente!

I allefall var jeg på legevakten, og der kikket han meg i halsen, og det så ut til å være en del opphovnet, så hans råd til meg var å komme meg til legen, ta et par paracetter og spise is. Shall do!

Ikke noe problem for meg i det hele tatt det. Eller, pillene var en del vonde å svelge, trudde jeg skulle stryke med. Selfølgelig får jeg ikke komme til fastlegen min før om uker. Dritt opplegg. Tenk hvis jeg dør!?  Tenk så hovner de slik opp at jeg ikke får spist eller drukket noe og slutterå puste !? Kall meg overdramatisk, men det kan faktisk skje.

Siden i går har jeg egentlig bare vært syk. Hatt sykt vondt i halsen, og sykt vondt i håvet. Og etter at jeg bøttet i meg en halv liter Ben&jerry’s sjokolade is med brownie deig, så lå jeg rett å slett spy klar. Smarte meg.

I morgen skal jeg på jobb fra 11.00-19.00 så skal jeg på «Eclipse» med god jentene ! Gud som jeg gleder meg! Er bare dømt til å bli bra. Bortsett fra sulte streiken min da………………

Hvor frekt er ikke dette; Mamma og pappa reiser til USA uten meg i 3 uker! Så sinnsykt urettferdigt! haha, jeg vil mye heller dit enn å jobbe. Greit nok å jobbe, men dagene går jo så sykt treigt..

Kjenner jeg savner Florida en del. Er ganske så sikker på at det var HER vi var når vi var der.

Men nok mas i fra denne fronten. Ha en fin dag/kveld !

//Milla

Comments are closed.