DETTE VAR FAEN MEG DAGENS!

Herreguud, det var bara døds morsomt. Lover.

Eller kanskje ikke fullt så morsomt. Kan si det slik at jeg ALDRI kommer til å bruke en eneste rette tang noen gang igjen. Det var altså denne som brant tuppene mine, OG kortsluttet rettetanga. Godt jeg har garanti på tangen, og enda bedre; Godt jeg bestillte meg frisør time i dag.

Herreguud, så skummelt det var. Var en syk svi lukt, og røyk som faen. Så når jeg kikker på tuppene, er det helt ødelagte, håret datt av og jeg ble ginger. Wuhu, ginger dunk.

Har ikke tatt bilde av det, og kommer garantert ikke til å ta noe som helst bilde av det. Satser på at super frisøren min (den eneste personen som får røre håret mitt.) fikser dette også. Håret mitt har trossalt vært værre før.

I dag har dagen min sett slik ut;

Litt skole, etterfulgt av besøk hos øyelegen min, etterfulgt av shopping, trening, shopping, bestillt frisør time, komt meg hjem, svidd håret. Lovely.

Fikk kjøpt meg det skjørte og den svarte toppen som jeg tok bilde av i forrige uke (les innleggene lengre ned, og der ser dere bilde.) to topper på bikbok, en oransje og en gul. En svart gjennsomsiktig topp, en bukse, et armbånd, tusen øredobber og et nytt liv.

Tenkte nesten det at siden det snart er ferie, var det på tide med noe nytt. Hvorfor ikke bare kjøpe et nytt liv!?

Det jeg egentlig skulle fremtil, har jeg selfølgelig glemt ut, men det kom vell egentlig ikke som en bombe!?

Nå kom jeg på det ! Knakje en time etter at jeg faktisk begynte å skrive dette innlegget. Hadde en heftig kamp med dataen min og iPhonen. Stakkars dataen er så sjalu, at den bare MÅTTE slette all musikken på MIN mobil. Snakk om å la det gå ut over meg’a? lol.

Iallefall, etter flere timers kamp, fikk vi det endelig til å fungere.

Men no pictures today. Way to sad about my hair :(

Okei, greit, litt eyecandy i dag også ;)

GerardButler001.jpg Gerard Butler image by JWnPooh

Farlig dette her. MUMS !

//Milla

2 Responses to “DETTE VAR FAEN MEG DAGENS!”

  1. iris Says:

    haha, du e nå galen o da. ka har du gjort me rettetangå mon tro?:O

  2. millaofc Says:

    har kje gjort ein drit me ann ;o
    Har jo garanti så får nye. Måtte nesten snakka me frisøren min i går, litt sånn små panikk :p haha, men hu sko både fiksa håre å ny tang te meg :)
    Galen nei !? Skjønna kje ka du snakke om :/ haha