VANT KAMPEN MOT STRYKEBRETTET!

Jedå, nok en dag er over, føler jeg, som etterhvert skal slite kroppen min igjennom et helt rom med rot. wuhu, party.

I dag så har det egentlig gått ganske treigt. Har en følelse av at jeg skal legge meg tidelig, har sykt vondt i hodet, har hatt det i de siste. Nok syting.

Var med Malena på shopping i dag. Ikke det at jeg shoppet noe spessielt, ettersom at jeg er blakk, igjen. (Kronisk blakk visst du lurte…….) Kjøpte meg et belte da, sånn til å ha rundt livet/ under brystet. Syglet en del på andre klær og sko også, så når jeg får lønn i neste uke, er det stor shopping. PrrR.

Elsket toppen/kjolen !

 

Kjøpte beltet, neste uke skal jeg kjøpe toppen/ kjolen. Herreguud jeg er glad jeg har fått meg en jobb.  En del dårlig bilde kvalitet, tatt med min inkompetente iPhone. Neida, joda. Jeg elsker den ! Lover.

Netse uke SKAL jeg kjøpe topen og skjørtet.

 

OK! Ikke akkuratt min stil og bruke skjørt. MEN dette var bare drit søtt!  Herreguud, jeg skjønner ikke hva som skjer med meg! Jeg har aldri vært noe spessielt glad i skjørt, jeg nærmest hatet fargen oransje, og gult? Ikke faen om jeg skulle ha noe slikt på meg. TOO LATE! Jeg ELSKER det ! hva faen?

haha, neida,joda. Aldri sagt at jeg ikke var spessiell. Deesuten, så var jeg glad i pels når jeg var liten, begynte å syns at det var litt kows når jeg ble 12-13 og etter det, holdt meg ca vekke fra det. Så kom pels-vestene. Gitt hva jeg holdt på å kjøpe? Herregud…. Liker også «bjørne fittene»…. haha, syns det så helt fantastisk dumt ut, men siden det var så stygt, ble det rett og slett døds kult. Når jeg sier bjørnefitte, mener jeg de pels hattene, som alle gikk med under istiden 2010. Tror virkelig at jeg skal skaffe meg en slik en til neste istid. Det jo bare ha vært fantastisk godt å gått rundt med!

Mote krise. For min del iallefall. Neida.

I tillegg til shopping,  ( og JA, jeg kunne ha snakket en hel dag om hvor rar mote jeg liker, og hav jeg ikke liker osv….) fikk også trent litt. Helt gåen i armene etter å ha trent styrke. Men hvis man skal bli en muskel kvinne, uten former, må dette til. Ta dette med en klype salt er du snill…..

Nå skal jeg egentlig bare gro tv resten av dagen, og aknskje rydde rommet mitt. Siden jeg er så flink å gjøre hva mamma vil at jeg skal gjøre. heah……..

OG herreguud! Jeg glemte nesten det beste med hele dagen! Jeg vant kampen mot strykebrettet! Mamma skulle lære meg å stryke uniformen min til jobb. (og JA, jeg er blond, hvis det var det du lurte på….) Iallefall, poenget var at jeg skulle ta opp strykebrettet, og det var en uendelig krig i mellom meg og brettet. Jeg trodde jeg døde et lite sekund, men neida! I did it, after all. Fikk tilogmed støket alle skjortene, buksene osv, smeltet bare at par av knappene, og de skal jeg erstatte. heh ……

Men nå, nå gidder jeg ikke mer, skal glo på noen sider hvor jeg kan kjøpe sko, og sygle litt. Det er litt sunt, tror jeg?

//Milla

Comments are closed.